Noen ganger føles grønne energialternativer bare overveldende. Å vite hvordan du kommer i gang og hva du skal gjøre for å få mest mulig utbytte kan være vanskelig. Les denne artikkelen for noen tips om hvordan du kan forbedre energibruken i hjemmet ditt.

Hvis eiendommen din har en liten bekk som går gjennom den, kan du installere et mikrokraftverk. Disse systemene leder en liten mengde vann gjennom en turbin eller et hjul, og gir energi som kan brukes til å tenne og varme hjemmet ditt. Hvis strømmen er sterk nok, kan du drive flere hjem på et av disse systemene.

Sett datamaskinen slik at den går i dvale når du ikke bruker den på mer enn 10-15 minutter til enhver tid. Mens de fleste tror at skjermsparere sparer energi, gjør de ikke det, og bør ikke brukes som et alternativ til å sette datamaskinen i hvilemodus.

Isolere hjemmet ditt. Et hus fra før 1950 som ikke er isolert, vil bruke omtrent 60 prosent mer energi enn et hus som ble bygget etter 2000. Tilførsel av tilstrekkelig isolasjon på loftet og kjelleren vil i stor grad forbedre hjemmets energieffektivitet. I tillegg til å holde deg varm om vinteren, vil du oppdage at hjemmet forblir mye kjøligere i sommermånedene, noe som reduserer behovet for et klimaanlegg.

Batteriene skal plasseres i nærheten av solenergicellene når systemet settes opp. Hvis du gjør det, fjernes sjansen for tapt energi. Det reduserer også muligheten for å skygge kabelcellene og redusere utgangskapasiteten.

For ofte lar varmtvannsberederen vann nå en skoldetemperatur når du prøver å ta en dusj. Prøv å skru ned maksimal varme på varmtvannsberederen med tjue grader, og du vil se en klar nedgang i strømkostnadene. Tankløse vannvarmere er et annet grønt energialternativ for alle.

Støtt dine lokale grønne energileverandører ved å kjøpe energi fra dem. Du kan sjekke på nettet for å se om noen av dine lokale energileverandører selger vind-, vann- eller solenergi. Ved å bytte fra standard energi, sender du en melding til leverandøren din; du foretrekker renere energi. Du vil også støtte utviklingen av grønn energi i ditt område.

En veldig enkel og billig måte å spare på de høye energiregningene dine er å prøve å installere noen dusjhoder og kraner med lav strømning. Å bytte fra standard dusjhoder på 2,5 gallon/minutt til de med en liten strøm på 1,5 gallon/minutt, kan hjelpe deg med å spare mye med energikostnadene for varmt vann.

Du trenger ikke bruke mye for å være en grønn energiforbruker. Du kan bare endre vanene dine og være grønn. Du kan absolutt spare mye ved å kjøre fartsgrensen og ikke bruke gasspedalen din for mye. Du kan spare så mye som 20 prosent på gass hvis du bare følger disse to reglene.

Et hjem kan ha et helt annet oppsett eller være et annet sted. På grunn av disse forskjellene er ikke alle hjem godt egnet for alle typer grønn teknologi. Selv om noen kan være effektive valg i alle hjem, vil andre ikke gjøre det. Undersøk de forskjellige alternativene som er tilgjengelige for deg, og velg deretter det som passer perfekt for ditt eget hjem.

Enkle Og Avanserte Grønne Energitips