Grønn Energi Og Løpet For Å Redde Jorden

Å konvertere hjemmet til grønn energi kan gi mange fordeler for deg som huseier, så vel som for miljøet og fremtidige generasjoner. I denne artikkelen lærer du hvordan du kan innlemme grønnere energi i hjemmet ditt, noe som vil spare deg for betydelige penger og redusere karbonavtrykket ditt.

Å kutte ned på ditt daglige strømforbruk er en enkel måte å spare energi på. Hvis det er et apparat du ikke bruker, må du koble det fra. Vær flittig med å slå av fjernsynet eller belysningen hvis du ikke bruker dem. Dette er enkelt å gjøre og sparer mye energi.

En måte å spare energi på er å bruke vindusbehandling for å blokkere sollys. Du kan også prøve å sette inn gardiner eller persienner. Å gjøre begge disse tingene vil redusere bruken av klimaanlegget om sommeren fordi huset ditt blir kjøligere. Du vil spare energi, noe som igjen vil spare deg for betydelige penger.

Prøv å varme opp hjemmet ditt med en trepelletsovn. Pellets som brennes i en pelletsovn er laget av meget kompakt sagflis. De brenner så rent at de ikke er pålagt å få en EPA -sertifisering for utslipp. Vær imidlertid oppmerksom på at kostnaden for pellets kan være høy i noen områder.

Oppdag alle de forskjellige energikildene i samfunnet ditt. Sørg for å se på lovgivningen og insentiver som er tilgjengelige for bruk av grønne verktøy. Det kan være greit å bytte til naturgass eller brønnvann, som et eksempel.

Ta deg tid til å tørke klærne dine naturlig. Tørketrommelen hjemme tar mye energi, og det er ganske enkelt å bare henge klærne og la dem lufttørke. Hvis du trenger å bruke tørketrommelen, må du rengjøre loet for å hjelpe det til å fungere mer effektivt.

Snu bladenes retning på viften din hvis du vil redusere oppvarmingskostnadene med så mye som 10 prosent! Selv om de fleste bruker vifter for kjøling, er det mulig å bruke dem til å suge kald luft opp og få hjemmet til å føles mye varmere uten å skru opp varmen.

Et godt tips for grønn energibruk er å sikre at hjemmet ditt er riktig isolert og har en høy R -verdi med isolasjonen. Den beste isolasjonen har en høyere R -verdi. Ikke bare vil du spare energi, men den ekstra isolasjonen vil forhindre overdreven støy utenfor hjemmet ditt.

Støtt dine lokale grønne energileverandører ved å kjøpe energi fra dem. Du kan sjekke på nettet for å se om noen av dine lokale energileverandører selger vind-, vann- eller solenergi. Ved å bytte fra standard energi, sender du en melding til leverandøren din; du foretrekker renere energi. Du vil også støtte utviklingen av grønn energi i ditt område.

Som du har lest, er det ikke så vanskelig å gå grønnere i hjemmet som noen kanskje tror, ​​og på sikt gir det verdifulle besparelser. Med tanke på at vi bare har ett miljø for å opprettholde oss, må vi sørge for beskyttelse og bevaring av det. Forhåpentligvis har denne artikkelen gitt deg nok informasjon og motivasjon til å begynne dine grønne bestrebelser i dag!

Simple And Advanced Green Energy Tips