Å leve grønt kan gi en følelse av stolthet fordi du vet at du beskytter miljøet. Det er flott, men er du klar over hvor mye grønn energi hjelper deg personlig? Det er riktig, grønn energi kan spare deg for penger i energikostnader. Denne artikkelen har noen gode tips for å bruke grønn energi til fordel for alle.

Snakk med strømleverandøren din og se om de tilbyr et alternativ som gjør at hjemmet ditt kan bruke grønn energi. Flere selskaper bruker nå vind- eller solenergi til strømmen, og du kan dra fordel av dette! Ring leverandøren din i dag for å finne ut om du kan bytte til grønn energi.

Når det er mulig, bør du vaske klærne med kaldt vann. Nesten nitti prosent av energien som brukes i en vaskemaskin kommer fra oppvarming av vannet i en varm eller varm syklus. De fleste vaskemidler av god kvalitet fungerer like godt i kaldt vann. Husk i tillegg at en vaskemaskin vil være mest energieffektiv når den er full.

Prøv å varme opp hjemmet ditt med en trepelletsovn. Pellets som brennes i en pelletsovn er laget av meget kompakt sagflis. De brenner så rent at de ikke er pålagt å få en EPA -sertifisering for utslipp. Vær imidlertid oppmerksom på at kostnaden for pellets kan være høy i noen områder.

Et godt tips for grønn energibruk er å sikre at hjemmet ditt er riktig isolert og har en høy R -verdi med isolasjonen. Den beste isolasjonen har en høyere R -verdi. Ikke bare vil du spare energi, men den ekstra isolasjonen vil forhindre overdreven støy utenfor hjemmet ditt.

Installer tidtakere, bevegelsessensorer eller lydsensorer på lamper, lys og andre elektriske enheter for å automatisere funksjonene. Slike sensorer er ideelle hvis du har vanskelig for å huske å slå av lysene, og fordi de sparer energi, kan de spare deg for en betydelig mengde strømregningen.

Hvis du er i ferd med eller planlegger å designe ditt eget hjem, kan du bygge noen grønne energikilder helt inn i hjemmet ditt fra begynnelsen. Start med å lete etter land som har en vannkilde, for eksempel en bekk eller rom for vindturbiner. En annen god idé er å velge et tak med innebygde solcellepaneler. Du kan til og med plassere dem for å få mest mulig ut av sollys.

Ta deg tid til å inspisere kjøleskapet ditt riktig. Du må sørge for at den er i god stand, siden den suger opp energi som en svamp. Sørg for å rengjøre støv rundt varmebatteriene regelmessig. Kontroller også døren for å være sikker på at den er tett lukket.

Spar energi og dine hardt opptjente dollar ved å bare bruke vaskemaskinen og oppvaskmaskinen når du har full last. En liten last bruker like mye energi som en full belastning og oppnår mye mindre for energiforbruket. La tøyet stabel opp en eller to dager for å maksimere besparelser og effektivitet. Vurder også å tørke klær utendørs på en tørkesnor hvis det er tillatt i ditt område. Den friske utendørs duften kan ikke slås, og du vil vise betydelige besparelser på strømregningen hvis du reduserer tørketrommelen.

Å gå grønt er ikke vanskelig og handler ikke bare om miljøet. Grønn energi angår alle på planeten. Det lar folk beskytte miljøet og spare penger samtidig. Bruk rådene i artikkelen du nettopp har lest for å sikre at du bruker grønn energi fra nå av.

Enkle Og Avanserte Grønne Energitips