Det gjennomsnittlige hjemmet i USA bruker mer enn to tusen dollar på energi hvert år. Over tid kan det virkelig legge opp til betydelige mengder penger og overdreven misbruk til miljøet. For å oppdage hvordan du gjør hjemmet ditt til et mer miljøvennlig sted og sparer deg mye i prosessen, fortsett å lese.

Prøv å sette klimaanlegget til å kjøre bare én grad Celsius varmere om sommeren og en grad Celsius kjøligere i løpet av vinteren. Du vil ikke engang merke denne forskjellen i temperatur, og du vil spare mye penger og energi. I tillegg vil mengden av karbon som brukes reduseres med rundt 14%.

Hvis hjemmet ditt har et basseng eller badestamp, se inn i en solenergi vann varmesystem. Installere en solenergi vann varmesystem koster omtrent det samme som et konvensjonelt system, men driftskostnadene for systemet vil være mye lavere. Reparasjonskostnader for solenergi varmesystemer er ofte lavere også.

Dra nytte av offentlige tilskudd hvis du planlegger å investere i fornybare energikilder. Hvis du er interessert i å få gratis penger for å forbedre hjemmet ditt bør du kontakte lokale myndigheter for mer informasjon. Du kan kvalifisere for en gratis vind-eller solenergi installasjon, eller i det minste, får en skattefradrag.

Ta deg tid til å tørke klærne dine naturlig. Tørketrommelen i hjemmet tar opp mye energi og det er ganske enkelt å bare henge klærne og la dem lufttørke. Hvis du trenger å bruke tørketrommelen, så sørg for å rense ut lo for å hjelpe den til å arbeide mer effektivt.

Spar energi, og dine hardt opptjente dollar, ved bare å bruke vaskemaskin og oppvaskmaskin når du har en full Last. En liten belastning bruker like mye energi som full Last og oppnår mye mindre for energiforbruket. La tøyet stable opp en annen dag eller to for å maksimere besparelser og effektivitet. Også vurdere tørking klær utendørs på en klessnor hvis tillatt i ditt område. Den friske utandørs duft kan ikke slå, og du vil vise en betydelig besparelse i din nytte regning hvis du kutter tilbake på tørketrommelen bruk.

Prøv isolerende rørene for å redusere sjansene for dem frysing og å kutte kostnadene for varmt vann. En annen ekstra fordel er at regjeringen vil refundere deg opptil 30 prosent for å bruke svært effektiv isolasjon i ditt hjem. Kontakt lokale verktøyet selskaper for å finne ut din stat lover.

Øk energieffektiviteten ved å bruke de riktige produktene som er utformet for et grønnere miljø. Det er mange alternativer for grønne produkter, for eksempel doble vinduer eller dører som er energi bevisste. Disse produktene gir mye mer effektivitet til ditt hjem. Bruken av disse typer teknologier kan drastisk redusere både kjøling og oppvarming kostnader.

Tatt i betraktning pengene du kan spare og fordelene for miljøet som grønn energi gir, bør det være en prioritet å starte hjemmet ditt på en grønnere vei. Forhåpentligvis har du lært mange nyttige tips fra denne artikkelen om hvordan du kan gjøre grønn energi til en del av hjemmets drift og begynne å spare penger og miljø i dag.