Kanskje du har sett et TV -program om noen som har endret hjemmet sitt for å bruke grønn energi, eller kanskje du bare er bekymret for miljøet og ønsker å endre ditt eget hjem. Uansett motivasjon, er denne artikkelen en god start for alle som ønsker å begynne å bruke grønn energi i dag.

Bruk gardiner for å hjelpe deg med å holde grønt. Hvis det er sommer og du vil at rommet skal holde seg kjølig, trekker du gardinene i løpet av dagen slik at solen ikke skinner inn. Hvis det er vinter, og du vil at rommet skal holde seg varmt, åpner du gardinene og slipper solen inn rommet ditt.

Gjør ting som vaske klærne inne litt kaldt vann, hvis du kan. Nesten 90% av energien som brukes for å gjøre tøyet er på grunn av oppvarming av vannet. De fleste god kvalitet vaskemidler fungere like godt i kaldt vann. I tillegg er det mer energieffektivt hvis du vasker fullt i stedet for små.

Lær om energikilder i samfunnet. Sjekk hvor mye disse verktøyene koste og eventuelle skattelettelser eller lover før en beslutning. Det kan være greit å bytte til naturgass eller brønnvann, som et eksempel.

Hvis eiendommen din har en liten bekk som går gjennom den, kan du installere et mikrokraftverk. Disse systemene leder en liten mengde vann gjennom en turbin eller et hjul, og gir energi som kan brukes til å tenne og varme hjemmet ditt. Hvis strømmen er sterk nok, kan du drive flere hjem på et av disse systemene.

Sett datamaskinen slik at den går i dvale når du ikke bruker den på mer enn 10-15 minutter til enhver tid. Mens de fleste tror at skjermsparere sparer energi, gjør de ikke det, og bør ikke brukes som et alternativ til å sette datamaskinen i hvilemodus.

Når du skal kjøpe nye apparater, velg de der stjernestatusen for energi er i det mest effektive området. Selv om du ikke har råd til nye apparater, kan du velge nye deler til dine gamle apparater som er mye mer effektive og vil hjelpe dine gamle apparater med å spare penger og energi som nye.

Du kan dra nytte av solenergi uten å investere i kostbar installasjon. Å være oppmerksom på vindusplassering, isolasjon og landskapsarbeid er nok. Bli kvitt alle trær som kaster en skygge på hjemmet ditt, legg til flere vinduer hvis et rom er for mørkt, og legg til isolasjon i veggene for å beholde solvarmen.

Sørg for at hjemmet ditt er helt forseglet fra alle trekk, hvis du vil leve grønt og bruke prinsippene for grønn energi. Vinduer og dører er dine største synder for å slippe varm og kald luft ut av hjemmet ditt. Så forsegl dem og begynn å spare penger.

Tipsene i denne artikkelen er mange, men de er alle så enkle å bruke at du kan implementere hver i ditt eget hjem. Gjør endringene nødvendige og følg med på fordelene du får fra hver, så kan du velge hvilke som fungerer og som ikke passer dine behov. Du vil bli energiuavhengig på et blunk!

Enkle Og Avanserte Grønne Energitips